ALTEO Group részvények a kisbefektetőknek

2016. szeptember 30. 09:56 - CHIKANSPLANET


alteokep.jpgElőre is elnézést kérek olvasóimtól, akik régóta követik itteni tevékenységemet, olvassák írásaimat, azok pontosan tudják, hogy az elmúlt négy év alatt alig pár alkalommal írtam az ALTEO Groupot érintő eseményekről. Az elmúlt, illetve az elkövetkező néhány hét azonban meghatározó időszak lesz a vállalat életében. 2016. szeptember 26-án cégcsoportunk megkezdte nyilvános részvényértékesítését, amely során most először széles körben teszi elérhetővé részvényeit a magánbefektetők számára. A tőkebevonás eredményeképpen számos már azonosított befektetési lehetőség nyílik meg előttünk, mint a megújuló energiatermelésre jogosult erőművek fejlesztése és akvizíciója, vagy Virtuális Erőmű portfólió kibővítése.


Először is szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik rendszeresen – vagy akár alkalmanként – olvassák a bejegyzéseimet. Rendszeresen kapok pozitív, és építő jellegű visszajelzéseket a tartalmak kapcsán, amik csak még jobban növelik a lelkesedésemet, hogy egy olyan fontos témát boncolgassak, mint a fenntartható fejlődés. 2012. február 20-án indult a Chikansplanet blog, ahol, azóta több mint 220 bejegyzést publikáltam fenntarthatósági témában. Ritka alkalom volt, hogy úgy telt el egy hét, amikor nem posztoltam a blogoldalon, ám voltak kivételek. A múlt heti bejegyzés elmaradt, amiért – a reklám után – megint csak elnézést kérek az olvasóimtól. Mentségemre szóljon, hogy ALTEO Group részvénykibocsátási ügyeivel való foglalatoskodás is valahol a fenntartható fejlődést szolgálta, s szolgálja.

Amennyiben érdekli a részvényjegyzési lehetőség, látogasson el az ALTEO weboldalára.

Alteo részvényjegyzés 2016

 


És végül néhány fotós-videós tartalom arról, hogy mit is csinálunk nap, mint nap:


Vállalatunk erőművi portfóliója:

alteo_eromu.jpg

 Smart Energy Management:

smart_energy_koncepcio.jpg

A sikereinkről számokban:
Forrás: Smartinvest

alteo_szamokban_grafika.jpg

Amennyiben tetszett a bejegyzésünk, kövess minket a Facebookon!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chikansplanet.blog.hu/api/trackback/id/tr3311753795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JFK-alapítótag 2016.10.10. 17:54:11

Kedves Attila!

Megújuló energiaforrás energetikusként kötelességemnek éreztem, hogy vegyek Alteo részvényeket, hosszú távú befektetésként, ajándékba.
Azonban rá kellett döbbenem, hogy ezt sem nekem/nekünk kisembernek szánták. Tekintettel arra, hogy dematerizált részvényről van szó, - nincs nyomdai kibocsátás -, a pár darab részvény tárolási/fenntartási költsége összemérhető a részvények értékével Így le kellett tennem a vételi szándékomról.
Ha lehetőség lesz nyomdai kibocsátású részvényeket is venni tőletek, pár darab erejéig, hosszú távú befektetőként számíthattok rám.
süti beállítások módosítása